25 Ağustos 2009 Salı

Bilmiyorum...



ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum.yüzünde gülümseme olmadan yaşayamayan ben şimdi kendimi kasmaktan öteye gidemiyorum ufak bir tebessüm için bile.ne kadar zor birşey ya! çene kaslarım falan acıyor ağzımı açamıyorum resmen.kimsenin suratını görmeye bile tahammülüm yok ne kötü! sanki her an birisi çıkıp hayatımızla kaybettiklerimizle ilgili yorum yapacakmış gibi geliyor.yani o yüzden her an tetikteyim.olur ya biri birşey deyiverse anında konuyu değiştiricem.ya da ortamdan kaçıcam.paranoyak oldum sırf bu yüzden.ama kendi başıma kalmam da çok kötü.bu sefer takılıyorum aklımda kendimce yarattığım olur olmaz görüntülere.sanki birisi kalbimi alıyor elinde çamaşır sıkarmışcasına sıkıp o buruşuk haliyle bırakıyor.arkadaşım geçen gün senin kalbine çok büyük bir öküz oturdu dedi.bir tek ona güldüm.hakkaten ya :) ! (ay bide şimdi )



******************************************************************************
her neyse ilk kez strawberry'den alışveriş yaptım 2 hafta önce.geçen cuma geldi bebekler :) ama ben kalbimdeki öküzle meşguliyet kurduğumdan onlarla hiç ilgilenemedim.İşte ben bunları Makyaj Çantam'da görüpte aldım.Bir heves bir heves.Henüz doğru düzgün test edemesem de bence kusursuzlar.2 adet aldım.Bir tanesi fuşya~portakal~diğeri ise mercan uyumu diye hafif ten renklerinde.Bunları alınca Revlon Fondöten ile Stila marka aydınlatıcı da hediye geldi.


Uykum var o yüzden rujun diğer renklerini çekemedim.
ben şimdi yatıyorum.
ve yarın ne getirecek bilmiyorum.
ne yaptığımı nereye koştuğumu da...

3 yorum:

  1. çok tanıdık duygular.. zamanla geçer mi acaba?? ben 3 ay oldu sanırım bu hal üzereyim ve kalbimde ki öküz! hayatımı daha ne kadar allak bullak edicek merak ediyorum....:/

    YanıtlaSil
  2. ne öküzü bunlar resmen su aygırı ya da hipopotam :)

    YanıtlaSil
  3. kalbe oturan öküz lafına çok güldüm:), ama senin adına da üzüldüm..

    YanıtlaSil