8 Ocak 2009 Perşembe

Uyumayan Umutlar..

*Bu aralar mütemadiyen inekliyorum ya da en azından ineklemeye çalışıyorum.Başarılı oluyormuyum şu anda bilmiyorum ama umarım bir işe yarayacak.{Daha çok ineklemeliyim daha çok daha çok :p} Bu inekleme sevdasıyla yemeğe daha bir düştüm.Sabahları sıkı değil resmen sımsıkı bir kahvaltı yapıyorum.Eksiksiz! Gün içerisinde ayık olmak adına bol bol kahve-çay tüketimi gerçekleştiriyorum.Tatlı konusuna hiç girmek istemiyorum çünkü her an canım çekebilir...Tüm bunlar yetmiyormuş gibi fast food alanında da rekora gidiyorum.oh ne güzel:)
*Çok geç uyanmaya başladım.Bu benim için hiçte iyi değil.Ders çalışmam gerek diye söylemiyorum bunu.Çok uyuyunca resmen yaşam kalitesini düşürüyorum.Bütün gün her bir yanım ağrıyor {daha doğrusu bütün bir yarım gün-eee günün yarısında uyuduğum için}
*Ders çalışırken,müzik dinlerken,bilgisayarla ilgilenirken mumlar yakıp koyuyorum etrafıma..Güzel kokanlarından..Seviyorum bana güzel bir enerji veriyor.
*Cep telefonumu ne yazık ki elimden düşüremiyorum!:.....
*Selvi Boylum Al Yazmalım çok çok çok sevdiğim bir film ..Televizyonu açtığımda herhangi bir kanalda bu filme denk gelsem keşke.İzlesem,ağlasam ağlasam ağlasam.

::::::::Elini tuttum sıcacıktı,sanki yüreği elimdeymiş gibi...:::::::::::::::

*Ayı Kardeş..orjinal ismiyle "Brother Bear".Bu animasyonu çok beğenmiştim.Bir çocuğun kuzey ışıkları(aurora borealis) sayesinde ayıya dönüşmesi ve maceraları anlatılıyordu.Tarif edilmeyecek güzellikteki bu doğa olayını görmeyi çok istiyorum.Bir masalın içinde yer alırcasına büyülenmek....Işıklarla beraber dans etmek..

Google'dan adaha fazlasına bakabilirsiniz.bakabilirsiniz:
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=aurora+borealis&gbv=2


Gördüm ki hep umutlarla yaşıyorum.Ben uyusam bile uyumayan umutlarım var!

3 yorum:

  1. Ordaki KFC kutusunu rica edebilir miyim lütfen? Saat daha 10 ve benim canım fast food çekiyooo :P

    YanıtlaSil
  2. noniiiicim çok alakasız belki ama seni 2gün önce rüyamda gördüm.hatta hatta nilüfer ablada vardı.Ankaraya gelmiştiniz.{ne ilginç siz beni tanımıyosunuz ama ben sizi kaç yıldır blogunuzdan takip ettiğim için tanıyor gibiyim.Hatta daha önce selinle derini de rüyamda görmüştüm}Bana bembeyaz bir çiçek getirmişsiniz.Ama çiçek kuğu şeklinde paketlenmişti.:))))) ne ilginç bir insanım yahuuu

    YanıtlaSil
  3. Aaaa inanmıyorum şimdi görüyorum! Allah hayırlara çevirsin canım... Keşke bende ablamı, Derinimi ve Selinimi görsem kendileri gelemiyor bari rüyalarıma girsinler kıskandım şimdiii !!!!

    YanıtlaSil