24 Ağustos 2009 Pazartesi

Ölü gibi...

sanki hayatım bitti.
zehirli bir kan dolaşıyor damarlarımda sanki.kalbimin acısını anlatmama kelimeler yetmez.
sevdiğim dedim ama ayrı olduğum adamın sevgilisi varmış ! 8 sene çıktığım insan ayrılır ayrılmaz 10 gün bile olmadan bir aşkasıyla elele görülmüş.
dayanamıyorum.
konuşamıyorum.
ben yaşamıyorum.
bunu duyduğumda onu aradım.bir sevgilin varmış dedim elele görmüşler seni.{bunu niye yaptım niye yaptım niye yaptım}
sevgilim yok dedi.görüşmeye çalıştığım biri var yalnızca! aklımda olan sensin.ve seni unutmak için bunu yapmam lazım dedi. çünkü senle birlikte olsam da olmuyor biliyorum.
Hiç denedin mi be çocuk daha mı kolay geldi hiç tanımadığına koşmak!!!!! ben arkandan ağlarken sen gidip onun elini mi tuttun ?
Canım yanıyor.Allahım çok canım yanıyor.
Acım senin ruhuna yapışacak çocuk.
ben böylesine severken seni hemde herşeye rağmen!
ölü gibiyim...

5 yorum:

  1. pff cidden can sıkıcı bi durum, Allah sabır versin. Bu adam için hiç sıkılmaya değmez. Kendine biraz zaman ver, onu düşünmekten vazgeç, herşey çok güzel olcak :)

    YanıtlaSil
  2. seçim yapma özürlü ki aklı hala bende , hep beğenmediğini söylese bile başkalarının kendisine çizdiği yolda yürüyen delinin teki !
    onu düşünmemek için napıcam bilmiyorum.zira bu postumdan sonra telefonda konuştuk.onunda canı yanıyor muş muş muş !

    böhüüü kızlaaar :(

    YanıtlaSil
  3. hay canina tukureyim deseydin töbeee.. sinir oluyorum bu erkeklerin civi civiyi söker anlayisina..!

    Kizin yaninda gör bakalim sen onu , aci cekiyormuymus asilirken acep, aklina geliyormuymussun.. Bunun askla ilgisi yok tatlim.. Maalesef erkeklerin bi bayandan etkilenmeleri ici ( cinsel yaklasim olarak) aska ihtiyaclari yoktur. Bu her hangi biri de olabilir. Baskasina asikken , baska biriyle ilgilenmek hicte zor degildir onlar icin. Ama biz kadinlar icin öylemi ( kasarlar haric) biz asik olmadigimiz zaman hic bi sekilde ilgi duyamayiz birine.. O yuzden demem o ki canimcim, umursama , kimsenin seni uzmesine izin verme. Salla.. Bak o zaman neler oluyor.. Her zaman kazanan taraf sen olursun emin ol. unutma bunu emi 'takmayacaksin' ki 'takilasin onun tarafindan' ...!

    YanıtlaSil
  4. éllam bunu bir becerebilsem zaten :(
    her aradığında giden bir tipim ne yazık ki!
    facebooka eklenen fotoğraflarında elelelermiş.o resimleri sildir lütfen dedim(kendi koymamış çünkü).sildirecek.
    ve ben de artık tam tepkimi ortaya koyucam.
    ya o ya ben şeklinde.

    YanıtlaSil
  5. Anliyorum seni ask laftan anlamiyor maalesef, mantik ucup gidiyor.. Ama bu sekilde kendini yipratirsin, dedigi gibi seni seviyorsa secimini senden yana kullansin ;) ya da söyle yap sen de ayni taktigi uygula tanidik biriyle görsun anyayi konyayi :PPP

    YanıtlaSil