29 Aralık 2009 Salı

Kaçtık gittik...

Biz bu haftasonu 4 kafadar Amasraya kaçtık.Çizgi film [Cartoon Network] izleyerek geçirdiğimiz yolculuğumuz Bartında son buldu.Bartın ile Amasranın arası 17 km.Atladığımız gibi dolmuşa 20 dkda Amasranın o güzel sahilinde bulduk kendimizi.Dolmuşta bize "ilk gelişiniz mi ?" diye soran kerestelere yüz vermedik :) Güselce yerleştik pansiyonumuza.Üzerimizdeki tüm yüklerden kurtulur kurtulmaz koştuk sahile.İnanılmaz bir rüzgar karşıladı bizi.İçimiz ısındı desek yeridir çünkü rüzgar sıcacık esiyordu.Denizin o sonsuz görüntüsünde kaybolduk.Ankarayı yağmurlu bir haftasonunda bırakıp kaçan bu 4 kafadar tüm gün gezmedik yer bırakmadı :) Alışveriş alışveriş alışveriş...Bir nefes duman sıcak kahkahalarımızı daha da kenetledi kumsalda otururken.Akşam kadehlerimizi hayata kaldırdık.Hayatımızdaki tüm ETOBURlara yolladık sitemlerimizi.Özlemlerimiz gözlerimizde parıldadı ama biz sustuk.Sabah kahvaltımızı martılarla paylaştık.Çayımız demli kalplerimiz yumuşacık ve huzurlu.Dönüş yolu bir çizgi film daha patlattık :) Geldik işte yine Ankaraya...Yılın son haftası...Dostlarla geçirilmiş muhteşem bir haftasonuyla başladı.





2 yorum:

  1. Ne mutlu kareler bunlar ya:) Ama en sonuncu resme bakınca biraz kıskandım doğrusu.Çın Çın sesi kulağımda çınladı resmen:) Afiyetler olsun:)

    YanıtlaSil
  2. ama varya durup durup kaldırdık kadehlerimizi bu hayatın şerefine :)çın çın çın ...ailelerimize dostluklarımıza yüreğimizdeki ağırlıklara...herşeye ! pek tatlıydı

    YanıtlaSil