4 Şubat 2009 Çarşamba

Sine-vizyon {The Curious Case Of Benjamin Button}

*Fragmanını gördükten sonra izlemek için can attığım bir film var.Belki çoğunuz duymuşsunuzdur adını.Brad Pitt, Cate Blanchett ve Tilda Swinton’ın başrollerini paylaştığı, 6 Şubat’ta seyirci ile buluşacak olan “The Curious Case of Benjamin Button” (Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi).Bu film en iyi film,en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi uyarlama senaryo da dahil olmak üzere tam 13 dalda aday gösterildi. Filmin yönetmeni David Ficher,senaryo yazarı ise Oscar ödüllü senarist Eric Roth.

*Filmde,seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatı anlatılmaktadır ki bu adam Brad Pitt !dir...Her yaş görüntüsünü Brad Pitt bizzat kendisi canlandırmış.Bazı sahnelerde yalnızca kafa görüntüsü farklı vücutlara monte edilmiş.Film 2 saat 45 dk sürüyor.Her dakikasını zevkle izleyeceğime dair beklentilerim var.

{Eğer daha fazlasını bileyim diyorsanız buyrun efendim filmin özetine : http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Curious_Case_of_Benjamin_Button_(film) }

Ve tabi filmin fragmanı .....

3 yorum:

  1. Sevkini kirmak istemem ama ben o kadar da begenmedim. Tamam konusu cok guzel, kadrosu da baya iyi ama filmi cok uzatmislar bilmiyorum bir yerden sonra sarmiyor, ama belki sen seversin bir an once izle yorumunu merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Z Fashion :))) işte filmin en olumsuz yanı..çok fazla uzatmışlar diye birçok kişiden duydum.yarın vizyonda.umarım bir aksilik olmaz da yarın izleme fırsatım olur.hemencik yaziciiim buraya..

    YanıtlaSil
  3. Z Fashion filme gittiiim..Filmi izlerken bir sonraki sahnede hangi durumun geleceğini hemen hemen tahmin ettim.Ve evet fazla uzatmışlardı.
    Bir de Benjamin'nin Daisy'e çarpan arabayı anlatması biraz ilginç geldi.Kelebek etkisi izlenimleri vardı.Ama Benjamin onları nerden biliyordu anlamadım.

    YanıtlaSil