19 Şubat 2009 Perşembe

*İlk gün izlenimleri*

***Şu feleğin işine bak! Tam 1 hafta önce bugün işe alındığımı öğreniyorum şu anda masamda oturmuş ağrıyan boğazımı yumuşatmak için ıhlamur içiyorum bir yandan da bloguma yazıyorum.***

Herneyse efendim,dün işteki ilk günümdü.23 yaşına kadar anacığının babacığının kuzusu olan ben dün belki de hayatımı şekillendirecek bir döneme girmiş bulunmaktayım.Şaşkınım,mutluyum,daima yüzümde koca bir gülümsemeyle ama zaman zaman da etrafa boş gözlerle,şıkır şıkır takım elbisesi-tıkır tıkır topuklu ayakkabıları ve ışıl ışıl makyajıyla ortalarda gezinen bir tiptim dün.Açıkçası ofisimdeki insanların bakışlarından anladığım kadarıyla ve bazılarının bunu direkt yüzüme söylemeleriyle ortama ışık saçtığım gibi bir düşünce hakim.Bakalım ilerde neler denicek hahaha :):):)
Çok zor bir gün değildi.Önce masamı temizledim.Bilgisayarımı yerine yerleştirdim.nasıl süsledim masamı bir görseniz:) ve yavaş yavaş işimi öğrenmeye başladım.Ufak pratiklerle pekiştirmeye çalışıyorum.Öğlen yemeğe beni müdür yardımcım davet etti.Bana akıl fikir verdi azıcık.Çok işime yarayacağını düşünüyorum.Bu ayrıntılardan bir ara bahsedicem.Değişik değişik tipler var.Adapte olmak inanılmaz zor.Bu arada servisim de var işte bu çok çok süper!!!

Şimdilik bu kadar anlatabiliyorum.
Malum iş güç ;)
Sevgiler

7 yorum:

  1. nerde işe başlamıştın ki?
    kurum olarak.

    YanıtlaSil
  2. yeni işin hayırlı olsun. kamuda çalışan bir insan olaraktan Allah kolaylık versin diyorum. Bakalım ilerleyen günlerde neler yazacaksın :))))
    nasıl bir kurumda başladığını bilemiyorum ama eğer benimki gibi bir yerse 1-2 aya kadar isyan bayrağını çekersin :)))))) kişilerden dolayı işlerden dolayı diil :))))

    YanıtlaSil
  3. karnimagrio- memur olduğum için kurumu söylememeyi tercih ettim.

    tedarikmucize-teşekkür ederim.daha 2.günüm.hakikaten senin dediğin gibi işlerden dolayı değil de insanlardan dolayı çıkıyor problemler.bunu öğrenmem için 2 gün yetti de arttı bile :p ama umarım benim için herşey yolunda gider.

    YanıtlaSil
  4. Yeni isin hayirli olsuuun :) Yazilarini takip edicem cok merak ediyorum ben de 1 bucuk sene sonra ayni heyecani yasicam insallah :)

    YanıtlaSil
  5. İlk iş günün hayırlı olsun canım,
    Oooo kamucular toplandık mı ne;)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim "prettycool" :) işe alışmaya çalıştığım için 1 haftadır bloga giremiyordum.

    YanıtlaSil