30 Aralık 2009 Çarşamba

Hep bana bana bana :)

Bir insan Aralık ayı boyunca yılbaşı alışverişi yapar mı? Hmm şu da olabilir.Bir insan kendine bu kadar hediye alabilir mi? :) Gösteriyim mi size cicileri?

1.Strawberry siparişleri part 1 :) : Stila Set

2.Strawberry Siparişleri Part 2 :) Cameleon Makyaj Seti (Fiyatı çok ama çok uygundu.Nasıl bir ürün olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok.Birkaç araştırma yaptıktan sonra olumlu yorumları görünce denemeye değer dedim)




Bunun bir farklı modelini de Ofisteki çekilişte bana çıkan bir arkadaşıma aldım.Aşağıdaki arkadaşıma aldığım hediye.




3.Filli çoraplarım..Üstelik küçük bir çanı da var yürüdükçe çın çın çın :) Oldukça kalın bu çoraplar sayesinde üşümek yok.

4.Benetton'dan aldığım kolluklarım.


5.Taçlarım (: Kırmızı olanı çok yeni tanıdğım bir arkadaşım hediye etti diğerini ben aldım.



6.Ruj (: ama süprisli ruj...Çünkü o bir çakmak :)

7.Takıcı hatunum :)


8.Tchibodan adlığım not defterim.Kalemimin süsleri var.Pırl pırıl :)


9.Çok ama çok sevdiğim komşumdan klasik yılbaşı hediyesi kırmısı don:p



10. İşte işte işte işyerinden 2 canım arkadaşımın bana aldıkları Piggy :) çok sefdim çok mutlu oldum.

Dahası var desem...fotoğraflarını çekip buraya koymaya üşendim desem :)
bugünkü partimizde çok güzel bir mont hediye edildi desem :)
Bugün bir mutluluk perisiyim ben :)

29 Aralık 2009 Salı

Kaçtık gittik...

Biz bu haftasonu 4 kafadar Amasraya kaçtık.Çizgi film [Cartoon Network] izleyerek geçirdiğimiz yolculuğumuz Bartında son buldu.Bartın ile Amasranın arası 17 km.Atladığımız gibi dolmuşa 20 dkda Amasranın o güzel sahilinde bulduk kendimizi.Dolmuşta bize "ilk gelişiniz mi ?" diye soran kerestelere yüz vermedik :) Güselce yerleştik pansiyonumuza.Üzerimizdeki tüm yüklerden kurtulur kurtulmaz koştuk sahile.İnanılmaz bir rüzgar karşıladı bizi.İçimiz ısındı desek yeridir çünkü rüzgar sıcacık esiyordu.Denizin o sonsuz görüntüsünde kaybolduk.Ankarayı yağmurlu bir haftasonunda bırakıp kaçan bu 4 kafadar tüm gün gezmedik yer bırakmadı :) Alışveriş alışveriş alışveriş...Bir nefes duman sıcak kahkahalarımızı daha da kenetledi kumsalda otururken.Akşam kadehlerimizi hayata kaldırdık.Hayatımızdaki tüm ETOBURlara yolladık sitemlerimizi.Özlemlerimiz gözlerimizde parıldadı ama biz sustuk.Sabah kahvaltımızı martılarla paylaştık.Çayımız demli kalplerimiz yumuşacık ve huzurlu.Dönüş yolu bir çizgi film daha patlattık :) Geldik işte yine Ankaraya...Yılın son haftası...Dostlarla geçirilmiş muhteşem bir haftasonuyla başladı.





6 Aralık 2009 Pazar

50 :)

Çok uzun zamandır burada olmasam da kimse beni izlemeyi bırakmadı.Üstelik bugün 50. kişi sayın MadamKavanoz da aramıza katıldı :) öyle mutlu oldum ki öylesine çocuklar gibi şen (: Bir mucizeye inandırmaya çalışıyordum kendimi.Masuscuktan bir oyun tutturmuştum kendime.Hele bir 50 olsun kesin bir mucize olucak gibi hissediyorum diyordum.Saçma belki ama inanmaya ihtiyacınız varsa eğer gerçekten masallara kanmaya hazır bekliyorsunuz...

Umarım artık inanmaya ihtiyacım olmadan bir masalın içinde bulurum kendimi.

Tutunamayanlar

Canım Oğuz ATAY !

Bir silgi gibi tükendim ben.Başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım : mürekkeple yazmışlar oysa. Ben, kurşunkalem silgisiydim. Azaldığımla kaldım.


*İnsanlara inanmadan onlarla birlikte olmanın mümkün olmadığını sanıyordu. insanlara inanmadığı zaman onlardan kaçıyordu .

*Söylenenlere inanmadığı zaman, inanır görünmenin, insanlara ihanet etmek olduğunu düşünüyordu, ortalıkta görünmemeyi tercih ediyordu.

*İnsanlar yüzünüze bakınca, sizden bir şeyler koparabileceklerini düşünmemeli...

*Kötülüğe kayıtsız kaldım , ona içimde yer vermedim.

*Kendine oyunlar buldun , başkalarının katılıp katılmadığına aldırmadığın oyunlar.

*Kendi Sorunlarını Çözemeyen bir Kişinin Kusurlarının Acısını Başkalarına Çektirmeye HAKKI YOKTUR !