26 Nisan 2009 Pazar

Peki ya hayat?

İşten ve yüksek lisans derslerinden bana kalan kısıtlı zamanlarda yaptığım en istekli en doyumsuz eylem okumak.heryerde her fırsatta.kimi zaman dalıp gitsem de yine benim tek kurtarıcım.Bu aralar Khaled Hosseini'nin "Uçurtma Avcısı" nı okuyorum büyük bir iştahla.

#Sırada Türkan Saylan'nın hayatının yer aldığı "At Kız".
#Ardından Nihat Behram "Darağacında Üç Fidan
#Ardından Yunan ve Roma Mitolojisi.


#Martıyı daha önce okumuş olmama rağmen tekrar ve tekrar okudum.
#"Peanuts" defterim yeni.çok severek aldım ama ne için kullancağıma karar veremiyorum.(sanki ders notu tutarsam yazık edecekmişim gibi geliyor o yüzden öyle boş boş duruyor)
#ve tabiiii en sonda en ihtişamlı kabusum SPSS ödevlerim :)) yap yap bitmek bilmez-sayılar rakamlar hipotezler yorumlar!neyse ki şunun surasında 12 Mayısta yüksek lisans derslerim bitiyor.Artık ondan sonrası allah kerim tez önerisi vermem gerekecek.oralara hiç girmiyorum.

#Uzun zamandır bahsetmek istediğim ancak şartların uygun olmadığı bir döneme denk geldiği için boynu bükük olan "İlk Maaşım ile aldığım canım Ayakkabım". :))) daha doğrusu ilk maaşımı harcadığım ilk şey hihihi :)

Markası :Charles&Keith

#Bunlarda bana bayram günlerini anımsatan siyah-rugan fiyonklu babetlerim.(Hala ilk maaş :))

Markası : İtalyanca bişi.


#İlk maaşa devam iki ayakkabı daha :) Gri-Pembiş babetlerim süet-deri.Henüz hiç giyilmediler.Öyle bebek gibi kutuda beni bekliyorlar.Havalar azıcık daha ısınsın diye bekliyorum.
Mavi ayakkabılar aslında petrol mavisi demek daha doğru olur sağdaki resimde farklı çıkmış rengi ama soldaki gerçek rengi.

Gri-Pembe'nin Markası : O da italyanca bişi.
Mavi'nin Markası : Zara.

#Kokularıyla hissettirdikleriyle biraz olsun beni iyi eden güzel şeyler! Hindistancevizli duş kremi/peeling/body butter.*Vanilyalı duş jeli/body lotion/ve body mist.*White musk body lotion/ve body mist.bide japon kirazı mıdır nedir onun body butterı :) [canım babam'ın hediyeleri]


#Spora yazıldım.Haftaiçi iş çıkışında ve haftasonları gidiyorum.1 buçuk saat fitness programından sonra eğer ki halim olursa havuzda biraz cıp cıp oynuyorum:) ardından da saunaya giriyorum.Kahrolsun selülitler toksinler!! Duşumu alıp eve geliyorum."Nivea goodbye cellulite" krem ve selülit bandı aldım.sürünüp duruyorum.*bir gün koşu bandında koşarken serdar ortaçtan "sana değmez" şarkısı çalıyordu.nasıl hırs yapmışsam acaip arttırmışım aletin hızını.deli gibi koşuyorum ama nasıl!.O*nu hatırlıyorum.Serdar sana değmez diye bağırdıkça ben bir kez daha hızlandırıyorum.çok fena çok !
55-54 kilo civarındayım.Hedef :48-49!
Ha gayret!

5 yorum:

  1. ay yine ben :)
    cicilerini güle güle kullan, hepsi birbirinden şeker.. spora yazılmak ise süper fikir! ;)

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabilarin hepsi birbirinden güzeller :) Mutlu günlerde kullan.
    Umarim istedigin kiloya ulasirsin kisa sürede, kolayliklar diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. merhaba
    fotoğrafları hangi programda bu şekilde düzenliyorsun?

    YanıtlaSil
  4. slm; acaip eğlenceli bi blogla karşı karşıya kaldım, yazmadan geçemedim :)
    Uçurtma awcısını sewerek okuduğumu hatta her fırsatta tawsiye ettiğimi de söylemem gerek sanırım. İlk sayfalarda bunaltsa da adamı, sonraları acaip olaylar gelişiyor dimi? :)

    YanıtlaSil
  5. HaYal MeYal *Hoş geldiiiin* :) çok teşekkür ederim güzel yorumun için.
    uçurtma avcısı gerçekten muhteşem bir kitap.oldukça sürükleyici.
    filmini de izle ama elbette kitap kadar tatmin edici olmuyor ne yazık ki.

    YanıtlaSil